ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2018: Με επιτυχια και φετος [φωτο-βιντεο]

Με συμμετοχη που ξεπερασε τους 270 εγιναν και φετος τα Βρεττακεια 2018 .

Ηταν η 7η συνεχη χρονια για την εκδήλωση και παρα την οικονομικη κριση ολα εγιναν με μεγαλη επιτυχια.  Αρκετες ηταν οι συμμετοχες απο διαφορους δρομικους συλλογους απο ολη την Ελλαδα που κατεφτασαν στις Κροκεες.

Πλέον τα ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ καθιερώνονται με τον καλύτερο τρόπο στην συνείδηση του δρομέα, ως ένα από τα σημαντικότερα δρομικά ραντεβού που πρέπει ο καθένας να παρευρεθεί!

Νικητής στον αγώνα των 18,5 χλμ. ήταν ο Σταυρος Ζαγκανας [1:10:19] στην 2η θεση ο Σαντοριναιος Λαζαρος [1:17:08] και 3oς ο  Αλεξης Γεωργουλιας με [1:17:45]

Από νωρίς είχαν μαζευτεί οι δρομείς μαζι με τους συνοδους τους στις Κροκεές, όπου ξεχύθηκαν στα μαγαζιά του χωριού, μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας.

Οι βασικοί αγώνες ξεκίνησαν στις 18.00 το απόγευμα, ενώ ήδη είχε πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο τελετουργικό στην μνήμη του Νικηφόρου Βρεττάκου μπροστά από τον ανδριάντά του εξω απο το Πολιτιστικο Κεντρο Κροκεων

Συγκινητικό επίσης ήταν το κάλεσμα προς τους εθελοντές των ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΩΝ. Πάνω από 50 άτομα δήλωσαν ως εθελοντές στον θεσμό, και με τον αριθμό αυτό των εθελοντών, μόνο εξασφαλισμένη θα μπορούσε να ήταν η επιτυχία του αγώνα.

Ο αγώνας έκλεισε με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο, μιας και μετά τις απονομές, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ομάδας του Κροκεατικού, και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τα πληρη αποτελεσματα οταν μας σταλουν θα τα δημοσιευσουμε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.