Συμβολική κατάληψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τρίπολη

krokeai.gr
krokeai.gr Ιούλιος 4, 2018 17:36

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τρίπολη πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 4 Ιούλη, στο πλαίσιο της παμπελοποννησιακής κινητοποίησης μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Νωρίτερα έγινε συγκέντρωση στο σταθμό του ΟΣΕ στην Τρίπολη και στη συνέχεια οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι με συνθήματα πορεύτηκαν στους δρόμους της Τρίπολης, καταλήγοντας στον ΟΠΕΚΕΠΕ όπου και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη. Στη διάρκειά της αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με την προϊσταμένη του τοπικού υποκαταστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία μετέφερε τα αιτήματά τους στον γραμματέα του Οργανισμού. Από την πλευρά τους, οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής επιδιώκουν να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως τόνισαν, κύριο πρόβλημα, μεταξύ άλλων, είναι το χαράτσι που έχει επιβάλει η Περιφέρεια για τους βοσκότοπους .

Σημειώνεται ότι η σημερινή κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για δεκαήμερο πανελλαδικής αγωνιστικής δράσης, με στόχο να αναδειχτούν τα προβλήματα και να διεκδικηθεί η ικανοποίηση των δίκαιων και ουσιαστικών αιτημάτων επιβίωσης που έχουν οι μικρομεσαίοι αγρότες.

krokeai.gr
krokeai.gr Ιούλιος 4, 2018 17:36
krokeai.gr

Αρχείο

ο καιρος στη Λακωνια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε ΟΛΟ το φωτογραφικο υλικο του krokeai.gr [2009-2018]
 

Δειτε ΟΛΑ τα βιντεο του krokeai.gr

 

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα