«Ο Γίγαντας» γιγαντώθηκε στο Σύνταγμα! [φωτο]

krokeai.gr
krokeai.gr Ιούνιος 13, 2018 05:30

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Νίκου Ι. Καρμοίρη, ο «Γίγαντας», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, στην Αθήνα.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εκδόσεις Πνοή σε συνεργασία με τα Public. Ανάμεσα σε αρκετούς παρευρισκόμενους, έδωσαν το παρόν συγγενείς και φίλοι του συγγραφέα, καθώς και νέοι συγγραφείς της «Πνοής», οι οποίοι υποδέχθηκαν ενθέρμως το «Γίγαντα» στην πρωτεύουσα.

Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους των εκδόσεων Πνοή η εκδότρια, Κάκια Ξύδη. Για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησαν ο εικονογράφος του βιβλίου, Γιώργος Σγουρός και ο σκιοπαίχτης και σκηνοθέτης, Ηλίας Καρελλάς, αναφερόμενοι τόσο στη γνωριμία και τη συνεργασία τους με τον Νίκο, όσο και στην τρυφερή ιστορία του παραμυθιού και τα μηνύματα που αυτή περνάει στους αναγνώστες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

 

Ο Νίκος Καρμοίρης διάβασε ένα μικρό απόσπασμα και μίλησε για το πώς «γεννήθηκε» το παραμύθι του! Στο τέλος της εκδήλωσης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου μαζί με τον εικονογράφο Γιώργο Σγουρό και συνομίλησαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου.   

φωτογραφίες: bookia.gr

krokeai.gr
krokeai.gr Ιούνιος 13, 2018 05:30
krokeai.gr

Αρχείο

ο καιρος στη Λακωνια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Δειτε ΟΛΑ τα βιντεο του krokeai.gr

 

Δειτε ΟΛΟ το φωτογραφικο υλικο του krokeai.gr [2009-2018]
 

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr