Μάντω Κωνστιάντου : Υποψήφια πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Σπάρτης

krokeai.gr
krokeai.gr Μάιος 11, 2018 09:53

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!

Την Κυριακή ενωμένοι προχωράμε μπροστά για την Νέα Δημοκρατία που μας αξίζει και ονειρευόμαστε. Δυο μέρες έμειναν πριν από τις εσωκομματικές εκλογές και αισθάνομαι την ανάγκη ως υποψήφια πρόεδρος για την ΔΗΜ.ΤΟ. Σπαρτής να μοιραστώ κάποιες από τις σκέψεις μου μαζί σας.

    Στις 13 Μαΐου οι Νεοδημοκράτισεες και οι Νεοδημοκράτες καλούμαστε να γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο στην ιστορία της παράταξης. Με αφοσίωση στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισα να ανταποκριθώ με όσες δυνάμεις διαθέτω και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των Νεοδημοκρατών του Δήμου μας με την κάθοδο μου στις εκλογές, διεκδικώντας την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Σπάρτης. Με πιστή και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας, επενδύοντας στις γνώσεις και τις εμπειρίες από την πραγματική ζωή, θέτω στην διαθεσή σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ την στήριξη σας.

    Κλείνοντας, καλώ όλα τα ενεργά μελή της παράταξης να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης στον πρόεδρο μας και αυριανό πρωθυπουργό της χώρας.

Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Σπαρτης

Κωνστιάντου Μάντω

krokeai.gr
krokeai.gr Μάιος 11, 2018 09:53
krokeai.gr

Αρχείο

ο καιρος στη Λακωνια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Δειτε ΟΛΑ τα βιντεο του krokeai.gr

 

Δειτε ΟΛΟ το φωτογραφικο υλικο του krokeai.gr [2009-2018]
 

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr