Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στην εκπομπή «Ακραίως»

krokeai.gr
krokeai.gr Μάρτιος 13, 2018 18:30

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή «Ακραίως» και το δημοσιογράφο Τάκη Χατζή (ΣΚΑΪ 100,3 fm)Για τα επεισόδια που προκάλεσε ο κ. Σαββίδης στην Τούμπα

Η αγορά διαφόρων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από τον κ. Σαββίδη αποτελεί δικαίωμα κάθε επενδυτή. Το επεισόδιο στην Τούμπα όμως, που οδήγησε στη διεθνή κατασυκοφάντηση της χώρας, είναι απαράδεκτο για έναν επιχειρηματία που θέλει να παίξει σημαντικό οικονομικό ρόλο στην Ελλάδα. Τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Θα πρέπει να καταδικάσουμε ιδιαίτερα τον κ. Σαββίδη διότι έχει τύχει μιας μεγάλης εύνοιας της σημερινής κυβέρνησης με την ΣΕΚΑΠ. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήρθε από το πουθενά για να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη οικονομία της Βόρειας Ελλάδας, θα έπρεπε να έχει κάποιο μέτρο σε αυτά που κάνει και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι δεν βρίσκεται σε κάποια τριτοκοσμική χώρα. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε μια χώρα, η οποία ανήκει σε ένα συγκεκριμένο μπλοκ δημοκρατικών δυνάμεων, ανήκει στην Ευρώπη, έχει Σύνταγμα και νόμους, οι οποίοι θα πρέπει να εφαρμόζονται.

Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση Σαββίδη

Εφόσον θέλουμε να εφαρμόσουμε τους νόμους, ο κ. Σαββίδης θα έπρεπε να είχε συλληφθεί άμεσα και η ομάδα του θα έπρεπε να τιμωρηθεί. Και στη συνέχεια, ας προσέφευγε στη Δικαιοσύνη να βρει το δίκιο του. Αντ’ αυτού, ο κ. Βασιλειάδης, με τις δηλώσεις του, κατακεραύνωσε για άλλη μια φορά την αντιπολίτευση ενώ, στην πραγματικότητα η ίδια η κυβέρνηση τρία χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Με ποιο δικαίωμα λέει ο κ. Βασιλειάδης ότι το επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα γίνουν αγώνες; Είναι δικό του το μαγαζί; Νομίζω ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν κάποιο συμφέρον. Παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι μέρος της αγγλικής κουλτούρας, η Θάτσερ, λόγω της τραγωδίας του Χέιζελ, σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ, αποφάσισε να αποκλείσει για 5 χρόνια όλους τους αγγλικούς συλλόγους από τις διοργανώσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Στην Ελλάδα, ενώ έχουμε νόμους, δεν εφαρμόζονται. Το ποδόσφαιρο παντού στον κόσμο έχει προβλήματα, γιατί υπάρχει βία. Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς μπορούμε, με τους νόμους που έχουμε στη διάθεσή μας, να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Αν θυμάστε καλά, τον Φεβρουάριο του 2015, λίγες μέρες μετά τις εκλογές, βγήκε ο πρωθυπουργός, κ. Τσίπρας και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις για την πάταξη της βίας στο ποδόσφαιρο. Και το 2016 βγήκε ξανά και είπε ότι λύθηκε το πρόβλημα. Πόσο πια να αντέξει αυτός ο τόπος την υποκρισία;

Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά αν τέτοια θέματα τα βάζουμε «κάτω από το χαλί» επειδή υπάρχουν σκοπιμότητες, επειδή κάποιος είναι δικός μας και πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια γεγονότα με ιδιοτέλεια και κυνισμό διότι αυτό θα φέρει την αυτοκαταστροφή.

krokeai.gr
krokeai.gr Μάρτιος 13, 2018 18:30
krokeai.gr

Αρχείο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε ΟΛΑ τα βιντεο του krokeai.gr

 

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα