Με πολύ κέφι χορό και κόσμο το 57ο Καρναβαλι Κροκεων 2018 [φωτο-βιντεο-drone hd]

 

Και ομως οι Κροκεατες Καρναβαλιστές για μια ακομη χρονια [57η] εδωσαν τη χαρά και την αγάπη για τη ζωή, κάνοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία πράξη σε καιρούς δύσκολους και αντίξοους.



Τον καλύτερο εαυτό τους έβγαλαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Καρναβάλου Κροκεών , παρουσιάζοντας… το μεσημέρι της Κυριακής ένα ανανεωμένο, χαρούμενο και διασκεδαστικό καρναβάλι!

Παρά τα 57 και πλέον χρόνια που κρατεί αυτή η παράδοση , οι χιλιάδες επισκέπτες και φίλοι απο ολη την Ελλάδα εδωσαν και φέτος το παρών εχοντας και σαν σύμμαχο τον καλό καιρό που επικρατούσε απο νωρίς το πρωι.

Με τη θεματογραφία του βγαλμένη από… την καθημερινότητα,οι φίλοι του καρναβάλου είχαν την ευκαιρία να γελάσουν και να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα και το άγχος που έχουν γίνει ο… δεύτερος εαυτός μας!

Οπως παντα στην κορυφη της παρελασης η φιλαρμονικη του Πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων και ακολουθούσαν ο εντυπωσιακός και σατιρικός βασιλιάς καρνάβαλος, όπως και τα υπόλοιπα άρματα, που όλα κατασκευάστηκαν στο καρναβαλικό εργαστήριο του Συλλογου Φιλων Καρναβαλου Κροκεων..

Στην παρελαση πηρε μερος και η Φιλαρμονικη του Δ.Μονεμβασιας με αρχιμουσικο τον Κροκεατη Γ.Καλογερακο.

Λίγο πριν την εναρξη της παρέλασης τα χορευτικά τμήματα  του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών-της σχολής τεχνών ελευθερίας και του Συλλογου Νέοι ορίζοντες απο την Σκαλα παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στην κεντρική πλατεία Κροκεών.

Γυρω στις 7  το βράδυ εγινε ρίψη βεγγαλικών και η κληρωση του λαχειου.

Δυστυχώς όμως, αργά το απόγευμα, το καρναβάλι έφτασε στο τέλος του, με τους καρναβαλιστές της περιοχής να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου!


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ [170]-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ KROKEAI.GR-ΚΩΝΣΤΙΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΙΑΝΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.