Σημερα η κηδεια του Στελιου – Συλλυπητήρια μηνύματα σωματείων

Σήμερα Παρασκευη (16/02) στις 1 το μεσημέρι από τον  ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Έλος θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Στελιο, θύμα του χθεσινού τροχαίου.

Το krokeai.gr  συλλυπείται θερμά τους οικείους του.


ΕΠΣ Λακωνίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Στυλιανού ΤΖΑΜΟΥΡΗ, ποδοσφαιριστή του Τρινασιακού Στεφανιάς,

                                        ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

  1. Την  κηδεία  του  εκλιπόντος  να παρακολουθήσει αντιπρόσωπος  της Ε.Ε.
  2. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια και η ανείπωτη θλίψη όλων των μελών της ,προς τους οικείους του.
  3. Να κρατηθεί 1΄ λεπτού σιγή στους Αγώνες της 17/02/2018 και 21/02/2018

         Ο   Πρόεδρος  Παν. Καρράς – Ο Γεν. Γραμματέας    Θεμ. Δογαντζής

 

O Χορευτικός Όμιλος Σκάλας

«Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων σήμερα το πρωί ο Στέλιος. Γιατί τόσο νωρίς; Γιατί τόσο άδικα; Για μας θα είσαι πάντα ο αδελφός, ο φίλος, η ψυχή της παρέας, ο σημαιοφόρος της ομάδας μας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε καμία απουσία σου. Τα λόγια δε φτάνουν αυτή τη στιγμή. Καλό παράδεισο Στέλιο»!

O Αστέρας Βλαχιώτη

«Ένα νέο, δικό μας παιδί που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας, βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα αστέρια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Στέλιου μας και ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που “σβήνει” στην άσφαλτο».

Ευρώτας Έλους

Αυτές τις δύσκολες στιγμές τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια.

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές του Ευρώτα Έλους καθώς και όλο το Έλος εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Τζαμουρή.

Αντίο αρχηγέ, αδερφέ μας.

Απόλλων Ξηροκαμπίου

Το Δ.Σ. του Απόλλων Ξηροκαμπίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Στέλιου Τζαμουρή, που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στην Ε.Ο. Δαφνίου – Σκάλας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει. Ελπίζουμε να σταματήσει αυτή η μάστιγα που βασανίζει ολόκληρο το νομό μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΠΣ ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΣ -ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Η οικογένεια του ΑΠΣ ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ θρηνεί τον άδικο χαμό του, ποδοσφαιριστή της, Στέλιου Τζαμουρή που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή.

Η Διοίκηση, ο προπονητής και όλοι οι συμπαίκτες του Στέλιου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά.

Δύναμη και υπομονή να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.