Επιτυχία σημείωσε η ετήσια εκδήλωση του Χορευτικου και Γυμναστικου Συλλογου Γυθείου Τερψιχόρη [φωτο-βιντεο]

krokeai.gr
krokeai.gr Φεβρουάριος 12, 2018 14:33

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια εκδήλωση του Χορευτικου και Γυμναστικου Συλλογου Γυθείου «Τερψιχόρη που εγινε χθες Κυριακη 11-2-2018 στο Πνευματικο Κεντρο Γυθειου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, γεγονός που από μόνο του δείχνει το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου, για τις δράσεις του συλλόγου.

Οι θεατές παρακολούθησαν αποκριατικους χορούς από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας, απ’ τη Θράκη ως τη Σαλαμίνα κι απ’ την Κρήτη ως την Αρκαδία,κάνοντας έτσι ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα απ’ τους δρόμους της παράδοσης.

Ξεχωριστή θέση στην παράσταση είχαν οι μικροί χορευτές του συλλόγου και το τμήμα προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και με την αθωότητα που χαρακτηρίζει την ηλικία τους, χόρεψαν στους ρυθμούς της παράδοσης και παρουσίασαν στο κοινό δρώμενα από περιοχές της χώρας μας.

Ο Πολιτιστικος Συλλογος Κροκεων παρουσίασε αποκριάτικους χορους από τη Νάξο ξεσηκώνοντας το πνευματικό κέντρο!!!

Τελος κλείνοντας ενα μεγαλο μπραβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την δάσκαλα του συλλόγου Χρυσουλα Κολοκουρη, και τους χορευτές για την άρτια παράσταση που παρουσίασαν καθώς και τους γονείς των μικρών μας πρωταγωνιστών που εμπιστεύτηκαν για άλλη μια χρονιά το Συλλογο.


 

krokeai.gr
krokeai.gr Φεβρουάριος 12, 2018 14:33
krokeai.gr

Αρχείο

ο καιρος στη Λακωνια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε ΟΛΟ το φωτογραφικο υλικο του krokeai.gr [2009-2018]
 

Δειτε ΟΛΑ τα βιντεο του krokeai.gr

 

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα