Π.Σ.Κροκεων : Προσφορες-Συλληπητήριο μήνυμα για τον Γ. Μπεγέτη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών θέλει να ευχαριστήσει:

Τον Γιάννη και την Τούλα Καραμπούκαλου οι οποίοι προσέφεραν 40 ευρώ για την συνδρομή τους και 10 ευρώ δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Την Κοκκόλη Κωνσταντίνα, η οποία προσέφερε 20 ευρώ για την συνδρομή της και 30 ευρώ δωρεά στον Πολιτιστικό Συλλογο.
Τον Κοντογιάννη Γρηγόρη ο οποίος προσέφερε 20 ευρώ για την συνδρομή του και 30 ευρώ ως δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Τον Αντώνη Χριστάκο , ο οποίος προσέφερε 500 ευρώ, ως δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Τον Μέριανο Γιάννη ο οποίος πραγματοποίησε την εγγραφή του, πλήρωσε την συνδρομή του και προσέφερε δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο, συνολικά 60 ευρώ.
Τον Παυλάκο Αντώνη ο οποίος ολοκλήρωσε την δωρεά του δίνοντας το ποσό των 3300 ευρώ σε μετρητά και το ποσό των 100 ευρώ στην τράπεζα.
Τον Ηλία και την Αθηνά Παυλάκου οι οποίοι προσέφεραν τις συνδρομές τους στον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Επίσης τους:
Πολολό Μενέλαο, Μαντέλο Γιώργο, Φαρλέκα Γιάννη και Παναγάκο Δ. Γιώργο οι οποίοι προσέφεραν 20 $ Canada έκαστος, ως συνδρομή για τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Τους Παπαδάκου – Παπακώστα Ειρήνη και Παπακώστα Γιώργο για το ποσό των 250 ευρώ στην μνήμη των: Οικονομάκο Θοδωρή , πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, των γονέων τους Δημητράκη και Γωγούλας Παπαδάκου και τον αδελφό του , τον πάντα αγαπημένο τους Παπαδάκο Αργύρη.

Συλληπητήριο μήνυμα για τον Κο Μπεγέτη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών πλησιάζει στην ολοκλήρωση ενός αιώνα ζωής, πολιτιστικής ανάπτυξης και καλλιτεχνικών επιτυχιών. Στην πολυετή αυτή πορεία του υπήρξαν και υπάρχουν άξια στελέχη, ικανοί συμπολίτες μας που οδηγούν και διανθίζουν με την παρουσία τους τον πολιτισμό μας.
Ο κύριος Γιώργος Μπεγέτης, ένας πυλώνας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών, δεν είναι πια κοντά μας και ο Σύλλογός μας θρηνεί την απώλεια του.
Συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειάς του και εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια.

Για τον πολιτιστικό Σύλλογο Κροκεών
Η Πρόεδρος
Αντωνία Καλογεράκου

ΥΓ Η Προσφορά και η αγάπη για το Σύλλογο είναι τεράστια σε λίγες μέρες θα υπάρξουν νεότερα, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ενισχύουν το Σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες εποχές!


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.