Καλο σας ταξιδι ……

Το Krokeai.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και των τριων εκλειπόντων


Έτσι ξαφνικά, χάθηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ένα «παιδί – μάλαμα», καταξιωμένος επιστήμονας, που είχε όλα τα προσόντα να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, με ένα τρόπο πάντα γεμάτο από αισθήματα και ανθρωπιά…

Γεννήθηκε στις  2-3-1959 στις Κροκεές Λακωνίας [ηταν γιος της Αννας και του Νικου Καραντζαλη] όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο.

Ηταν πτυχιούχος Ιατρικής σχολής και υπηρετουσε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης στην ορθοπεδική κλινική ως επιμελητής Α’ .

Κατοικουσε στη Σπάρτη  και ηταν παντρεμένος με τη Πένυ Παπασταθάκη (καθηγήτρια μουσικής) και έχει δυο παιδιά την Ελένη και τον Αλέξανδρο  .

Ασχοληθηκε με τα κοινα στο Δημο Σπαρτης  και ειχε διατελεσει Νομαρχιακός και Δημοτικος Σύμβουλος με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου για πολλα χρονια.

Μάλιστα το 2011 ηταν και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης με πλούσια δράση στα αθλητικά δρώμενα  του Δήμου  .


Ο Θανασης Κοτσωνης γεννηθηκε στις 24-Αυγουστου το 1994.

Ηταν γιος του Νικου και της Βασιλικης Κοτσωνη.

Τι λόγια παρηγοριάς να βρει κανείς να πει, να απαλύνουν κάπως τον αβάσταχτο πόνο ψυχής των δικών τους ανθρώπων, αφού κι εσύ που το ζεις, τρέμεις σύγκορμος και πονάς αφόρητα, μη έχοντας ούτε τη δύναμη ούτε το θάρρος να πάρεις ούτε στο τηλέφωνο τους συγγενείς και τους φίλους, αδυνατώντας να πιστέψεις το μοιραίο γεγονός, που σε παγώνει και σε παραλύει ολόκληρο, για τη συγκυρία της κακιάς στιγμής που διάλεξε τον Λουη και τον Θαναση ως τους «εκλεκτους» της επουράνιας κατοικίας…

Καλο σας ταξιδι …….

 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.