Σπάρτη: Απέτισαν φόρο τιμής στους πεσόντες πυροσβέστες

krokeai.gr
krokeai.gr Νοέμβριος 14, 2017 08:41

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του αείμνηστου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, Αντιπυράρχου Ηλία Γκάτσου στο Ταΰγετο, πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους τους Ήρωες πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του Κράτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπλάθρας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Στρατηγάκος Ηλίας, ο Διοικητής της Περ/κής Πυρ/κής Διοίκησης Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος κ. Θεόδωρος Λαρέζος,  ο Υποδιοικητής του Κ.Ε.Ε.Μ. Συνταγματάρχης κ. Σωτήριος Τσαμπάς, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας Υπαστυνόμος Β΄ κ. Κουτσοβασίλης Νικόαλος, εκπρόσωπος της  Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας, εν ενεργεία συνάδελφοι,  απόστρατοι αξιωματικοί της Π.Υ. καθώς και συγγενείς του αείμνηστου Αντιπυράρχου Ηλία Γκάτσου.

«Ας ευχηθούμε η Πυροσβεστική οικογένεια να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης.

krokeai.gr
krokeai.gr Νοέμβριος 14, 2017 08:41

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Αρχείο

+28
°
C
H: +28°
L: +24°
Κροκεαί
Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος
Πρόγνωση 7 ημερών
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ
+30° +28° +28° +25° +27° +28°
+22° +21° +21° +20° +20° +21°