Λ . Σερεμετης : Υπάρχει ακόμα ελπίδα, αν …

krokeai.gr
krokeai.gr Σεπτέμβριος 13, 2017 16:37

Μια υπενθύμιση προς όποιον λέει ότι έχει σχέδιο και μπορεί να μας βγάλει από την κρίση!

Ανάμεσα στα πολλά που έχετε να κάνετε, είναι να αποκηρύξετε όχι μόνο την οικογενειοκρατία, αλλά και την αλαζονεία, και την ευνοιοκρατία, και κάθε λογής υποκρισία.

Με αφορμή την υπόθεση των 106 φοιτητών από την Πάτρα που αντέγραψαν πτυχιακή εργασία και ακυρώθηκαν γι αυτό, δεν μπορείς είτε είσαι Δεξιός, Κεντροδεξιός, Κεντροαριστερός, ή Αριστερός, να έχεις στο στελεχιακό σου δυναμικό φοιτητές που αντιδρούν στην τιμωρία με βάση το νόμο, να έχεις αυριανούς σου συνεργάτες αυτούς που έχουν το θράσος να υπερασπίζονται την παρανομία, τους «πρεσβευτές» της ήσσονος προσπάθειας στην παιδεία και σ όλη την κοινωνία!

Να είσαστε όλοι σας προσεκτικοί όταν απευθυνόσαστε στους νέους, που χωρίς να φταίνε στο παραμικρό, έχουν πληγεί αφάνταστα από την κρίση, πληρώνοντας ακριβά την αφροσύνη και την χυδαιότητα του λαϊκισμού!

Αυτή η διακομματική συμπαιγνία, αυτό το πελατειακό κράτος από τη μεταπολίτευση και δώθε πρέπει να σταματήσει, γιατί οι νέοι θα σας πάρουν με τις λεμονόκουπες!

Η αίσθηση που υπάρχει, ότι αυτή η νέα γενιά είναι περισσότερο απαιτητική και λιγότερο φανατική, αποτελεί μεγάλο κέρδος για το μέλλον αυτού του τόπου.

Και ως γνωστόν, για να διατηρούνται τα κέρδη, πρέπει συνεχώς να αβγαταίνουν!

 

krokeai.gr
krokeai.gr Σεπτέμβριος 13, 2017 16:37

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Αρχείο

+28
°
C
H: +28°
L: +24°
Κροκεαί
Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος
Πρόγνωση 7 ημερών
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ
+30° +28° +28° +25° +27° +28°
+22° +21° +21° +20° +20° +21°