Η Φιλαρμονικη Κροκεων στο Μαρκοπουλειο Αμφιθεατρο [φωτο-βιντεο]

“…του  έρωτα και του αγώνα…”

Τον κύκλο του έρωτα και τον κύκλο του αγώνα. Ο έρωτας, η αγάπη αλλά και ο αγώνας, η πάλη, η διεκδίκηση κυριαρχούν στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Κι όλα τα συναισθήματα που βιώνει στην καθημερινότητα του ο άνθρωπος πολλές  φορές τα διοχετεύει με αριστοτεχνικό τρόπο στα τραγούδια του, για να τα εξωτερικεύσει, για να τα μεταδώσει,  για να αγγίξει απλά και άμεσα το συνάνθρωπό του.  Από το “Αχ! Έρωτα” το “Χάρτινο το φεγγαράκι” και το “Αύριο πάλι” μέχρι την “Όμορφη πόλη” και από το “Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ” το “Ράβε ξήλωνε” και το “Η Φάμπρικα” μέχρι το “Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις” μια διαδρομή γεμάτη αληθινές στιγμές που έγιναν τραγούδια.

 Απλά, αληθινά, διαμάντια…

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου, η Φιλαρμονική του πολιτιστικου συλλογου Κροκεων,παρουσιασε μια όμορφη συναυλία στο Μαρκοπούλειο Αμφιθέατρο για να μας ξαναθυμισει τον μαγικό τρόπο με τον οποίο ένα τραγούδι μπορεί να μεταδώσει συναίσθημα, ενέργεια και παλμό.

Τη μουσική διεύθυνση είχε ο αρχιμουσικός Μαρινος Καριοφυλλης που με την καταπληκτική του δουλειά και την αμέριστη αφοσίωση των μελών της Φιλαρμονικής απέδειξε ότι δεν υπάρχουν όρια στην προσπάθεια και η καθολική αποδοχή του κοινού ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας αυτής.

Οι μουσικοί της μπάντας της Φιλαρμονικής από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο απόλαυσαν τη συναυλία και αυτό φαινόταν στα πρόσωπά τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αυτή η μπάντα συμπεριλαμβάνει και μικρούς μουσικούς που αποκτούν σπουδαίες πολιτιστικές εμπειρίες στην αγκαλιά της Φιλαρμονικής του πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων.

Η Φιλαρμονική συγκίνησε για μια ακομη χρονια το ακροατήριο με τις έξοχες εκτελέσεις της .

Στο τραγούδι ηταν η Αθηνα Κοκκολη και ο Σπυρος Κουτσοβασιλης

Επαιξαν οι μουσικοι:Κωστης Κατσετος [πληκτρα]-Μπαμπης Γουλας [κιθαρα]-Γ.Καλογερακος [βαρυτονο]


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.