Χορευτική πανδαισία από τα χορευτικά του Πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων [φωτο-βιντεο]

Χορευτική πανδαισία από χορούς του ευρύτερου χώρου τoν Ποντο, την Θρακη και την Ανατολικη Ρωμυλια, την Μ. Ασία -Σμυρνη-Ερυθραια και την Κρητη μας παρουσίασαν τα χορευτικα του πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων  στο γηπεδο μπασκετ στις Κροκεες.

Η εκδήλωση ηταν στα πλαίσια των φετεινών εκδηλώσεων που κάνει οπως πάντα ο Πολιτιστικός Σύλλογος .

Οτι και να γράψουμε , οτι και να πούμε πανω σε αυτό που μας χάρησαν 60 και πλέον χορευτές καθε ηλικιας με 28 χορους ειναι λιγο.

Κίνηση, ζωντάνια, έκφραση, λεβεντιά και ομορφιά, ακολούθησαν τους ρυθμούς της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, κατά τρόπο απαράμιλλο.

-Η εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, επιβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά, ότι δεν είναι τυχαία η ανάδειξη του «Πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων», ως έναν από τους κορυφαίους της Λακωνιας και οχι μονο που κρατούν ζωντανή την Ελληνική παράδοση.

-Η ποιότητα της εκδήλωσης, η αυθεντική παρουσίαση των χορών, της μουσικής και των πανέμορφων φορεσιών, ήταν κάτι το φανταστικό.

Ολα τα τμήματα του Χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών κάτω απο την διδασκαλία της Χρυσούλα Κολοκούρη ”μάγεψαν” τους θεατές και αυτό το μαρτυρούν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα που ειχαμε με την εμφάνιση κάθε τμήματος.

Ηταν γενικά ενα πρόγραμμα 2 ωρών που δεν ειχε να ζηλέψει τίποτα απο κανέναν.

Την εκδήλωση έκλεισε η πρόεδρος του Πολιτιστικου Συλλογου Αντωνια καλογερακου  η οποία ευχαρίστησε όλους για την οργάνωση και παρουσία στη τόσο σημαντική εκδηλωση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.