Κλαδάς: Εκδήλωση τιμής για τους αγωνιστές της Κύπρου [φωτο]

krokeai.gr
krokeai.gr Ιούλιος 17, 2017 08:38

Εκδήλωση μνήμης και τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Κύπρου εγινε με επιτυχία (αν και ο καιρός βροχερός) την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Κλαδά.

Στο πρόγραμμα  εγινε σύντομο αντικατοχικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου, επετειακή ομιλία του καθηγητή Ανδρέα Ι. Βοσκού, δημοτικοι χοροι και τραγούδια της Κύπρου και της Πελοποννήσου.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ηταν το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά «Η Κελεφίνα», τον ΑΠΣ Κλαδά «Ο Πανκλαδιατικός», το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Επιτροπή για την Κύπρο), το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Κυπριακή Πρεσβεία – Σπίτι της Κύπρου και με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης «Ο Πάρνων».

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Σπάρτης, Ευάγγελος Βαλιώτης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Φλώρος, η Πρόεδρος του Ν.Π. ΠΟλιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης Γεωργία Γαλανοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Μαντζουράνης και Χριστίνα Μακρυσοπούλου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλαδά Λεωνίδας Βλαχάκης , μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλαδά *Η Κελεφίνα* και του ΑΠΣ Κλαδά *Ο Πανκλαδιατικός*, πολλοί κάτοικοι του χωριού και επισκέπτες.


krokeai.gr
krokeai.gr Ιούλιος 17, 2017 08:38

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε τις Κροκεες απο ψηλα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δρομολόγια Πλοίων από και προς Γύθειο

Αρχείο

+28
°
C
H: +28°
L: +24°
Κροκεαί
Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος
Πρόγνωση 7 ημερών
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ
+30° +28° +28° +25° +27° +28°
+22° +21° +21° +20° +20° +21°