Παρουσιαση βιβλιου Δ . Διαμαντακου


Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Διαμαντάκου Δημήτρη με θέμα ΄΄Φιλήσι, Φελήσι, Φιλήσιον Λακωνίας, Υφήλιος τόπος΄΄ 

Το Πνευματικό Κέντρο κατάμεστο από κόσμο που καθηλώθηκε και απόλαυσε την παρουσίαση του βιβλίου ακούγοντας τους ομιλητές για το έργο αυτό, Νάσο Θέμο αρχαιολόγο, πατήρ Βασίλειο Καπερώνη, και πρώην σχολικό σύμβουλο Λαμπρινάκο Γιάννη.

 

Την παρουσίαση χαιρέτισαν ο Αστυνομικός Διιευθυντής Λακωνίας Ταξίαρχος Μαρουδάς Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας Χάρης Βασιλάκος, αναγνώσθηκε επιστολή της αντιπεριφερειάρχη Τζανετέας Ντίας η οποία λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

 

Υπήρξε επίσης χαιρετισμός από τον εκδότη Δημακόγιαννη Γεώργιο, τον συντονισμό είχε η Τσιγκάκου Ελένη από το βιβλιοπωλείο Λακωνία Οδός στη Σκάλα.

 

Στο τέλος της παρουσίασης μίλησε για το έργο του ο συγγραφέας και έκλεισε η βραδιά με παραδοσιακά τραγούδια από την χορωδία Λιμπρέτο υπό την διεύθυνση της μουσικού Τζανετάκου Αναστασίας.

Μετά το τέλος προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα στους παρευρισκόμενους.

Φωτο Ν.Σταματακος


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.