Κροκεες : Ηταν πραγματι η νυχτα γεματη νοτες….. [φωτο-βιντεο hd]


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου, η Φιλαρμονική του πολιτιστικου συλλογου Κροκεων, παρουσιασε στο γηπεδο μπασκετ την μουσικη παρασταση “νύχτα γεμάτη νότες”.

Τη μουσική διεύθυνση της παράστασης είχε ο αρχιμουσικός Μαρινος Καριοφυλλης που με την καταπληκτική του δουλειά και την αμέριστη αφοσίωση των μελών της Φιλαρμονικής απέδειξε ότι δεν υπάρχουν όρια στην προσπάθεια και η καθολική αποδοχή του κοινού ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας αυτής.

Οι μουσικοί της μπάντας της Φιλαρμονικής από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο απόλαυσαν τη συναυλία και αυτό φαινόταν στα πρόσωπά τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αυτή η μπάντα συμπεριλαμβάνει και μικρούς μουσικούς που αποκτούν σπουδαίες πολιτιστικές εμπειρίες στην αγκαλιά της Φιλαρμονικής του πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων.

Η Φιλαρμονική συγκίνησε για μια ακομη χρονια το ακροατήριο με τις έξοχες εκτελέσεις της και απέδειξε ότι θα μπορούσε να κάνει ισάξιες εμφανίσεις σε οποιοδήποτε μερος της χωρας μας.

Στο τραγούδι ηταν η Αθηνα Κοκκολη και ο Σπυρος Κουτσοβασιλης\

Επαιξαν οι μουσικοι:Παναγιωτης Κωνσταντακης [βιολι]-Κωστης Κατσετος [πληκτρα]-Μπαμπης Γουλας [κιθαρα]-Γιαννης Βουκλιζας [μπασο]

Στις Καμερες του krokeai.gr ηταν οι Χ.Κωνστιαντος και Ν.Σταματακος.Το βιντεο περιεχει αποσπασματα απο την παρασταση σε hd

Πλουσιο φωτογραφικο υλικο απο το krokeai.gr ΕΔΩ


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.