Εφυγαν απο κοντα μας το 2013 [φωτο]


Γεωργία Λιντζέρη (ετών 87) .Απεβίωσε στις 16 Μαΐου 2013 στην πόλη της Νέας Υόρκής ( Melvene L.I  NYC, ΝΥ) .

Ή Γιωργία, που είχε γεννηθεί στην Αναβρετή Λακωνίας, ήταν η αγαπημένη σύζυγος του Κώστα και μητέρα του Νίκου (Ασπασίας), Παναγιώτη (Αγγελικής) και της Μαρίας (Γιώργου) Μπασιά. Η αγαπητή μας Γιωργία είχε λάβει μέρος με τον σύζυγο και τα παιδιά της σε πολλά συνέδρια μας, και ήταν θερμή υποστηρίκτρια του συλλόγου και του χωριού μας .


Αντώνης Παυλάκος .

Απεβίωσε  στις 20 Μαΐου στο Μοντρεάλ του Καναδά. Ήταν γιος του Παναγιώτη ( Πίπη) που είχε κάποτε το κουρείο, αδελφός του Μίμη ( κουρέα) και του μακαρίτη του Ντίνου (Μοντρεάλ). Ο Αντώνης ( ο Φήσας το παρατσούκλι) είχε κάποτε το τσαγκάρικό του στις Κροκεές δίπλα στο μανάβικο του Καράτζαλη.


Πολυτίμη [ χήρα ] Στέλιου Γεωργίτσου. Απεβιωσε στις 5 Αυγουστου 2013 σε ηλικια 70 ετων.

Η κηδεια εγινε στις Κροκεες


Μαρια Βλαχακου . Απεβίωσε 8 Σεπτεμβριου 2013 και κηδεύτηκε στις Κροκεές  ετων 95.


Κώστας Λιτζέρης (89 ) .Απεβίωσε στίς 20 Σεπτεμβρίου 2013 στην πόλη Malvene της Νέας Υόρκης Ο Κώστας γιος του Νίκου, γεννήθηκε στην πόλη  Easton της πολιτείας της  Πενσυλβάνιας  της Αμερικής  αλλά μεγάλωσε στις Κροκεές. ‘Ήταν  σύζυγος της πρόσφατα αποθανούσας Γιωργίας , πατέρας του Νίκου του Παναγιώτη και της Μαριάνας  και αδελφός του μακαρίτη Λούη και Παναγιώτη. Για όλη του ζωή ήταν  πετυχημένος ιδιοκτήτης πολλών εστιατορίων στην περιοχή Λονγκ Άιλαντ της Νεας Υόρκης. Ο Κώστας ήταν θερμός και γενναιόδωρος υποστηρικτής του συλλόγου και του χωριού μας όπου και μεγάλωσε.


Πέθανε στην Αθήνα και κηδεύτηκε 6 Οκτωβριου 2013 στις Κροκεές ο Αγησίλαος Καράντζαλης ετών 49.

Ο Αγησίλαος ηταν γιός του αείμνηστου  Αρη και της Ματίνας Καράντζαλη που διατηρούσαν το Βενζινάδικο στην κεντρική μας  πλατεία.


Απεβίωσε  σε ηλικία 90 ετών στην Αθήνα [νοσηλευοτανε τις τελευταίες ημέρες] και κηδευτηκε 28 Νοεμβριου 2013   στις Κροκεές ο Μπάρμπας Γιάννης Γορανίτης [γιαννιάς].

Ολα του τα χρόνια τα εζησε στις Κροκεές και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια και με τα κοινά των Κροκεών.

Ηταν ακαταμάχητος αγωνιστής σε ολη του την ζωή. Ηταν ευπρεπέστατος  με κύρια χαρακτηριστικά τη σεμνότητα, την απλότητα,την ευαισθησία και τη απέραντη καλοσύνη.

Υπήρξε ακόμη αριστος οικογενειάρχης, στοργικός σύζυγος και ιδανικός πατέρας και παππούς.


Μάρθα Βαριακτάρη- Καράντζαλη έτων 86, απεβίωσε στις 17 Νοεμβρίου, 2013 στην Αθήνα. Ήταν η σύζυγος του αείμνηστου Ιατρού Δημήτρη Καράντζαλη και  αδελφή του Γιώργου που κατοικεί στην πόλη Boca Raton Fl, USA και στις Κροκεές. Η Μάρθα αποφοίτησε από Youngstown College στα τέλη της δεκαετίας του πενήντα και πήρε άδεια λογίστριας στην πολιτεία Οχάιο των ΗΠΑ..

Υπηρέτησε ως πρώτη γραμματέας του συλλόγου μας . Έζησε στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα και αγαπούσε και τις δύο χώρες.


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ