Πρωταθλημα Παιδων Κροκεατικου 2012-2013[αγωνες -βιντεο]

Κροκεατικος-Τρινασιακος Στεφανιας 16-0

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα παίδων[4ος ομιλος] στο Στάδιο της Σκάλας η ομάδα του Κροκεατικού συνέτριψε τον Τρινασιακό Στεφανιάς με σκόρ 16-0.Ο αγώνας ηταν για την 2η αγωνιστική .Στην 1η αγωνιστική η ομάδα του Κροκεατικού εκανε το ρεπό της. Στον ομιλο αυτό παίρνουν μέρος και οι ομάδες Α.Ε.Δήμου Σκάλας-Α.ΕΠεριστερίου-Φιλισίου και Βρονταμά.Στον αγώνα με τον Τρινασιακό τα τέρματα πέτυχαν οι Μπουτεράκος Τριαντάφυλλος [4]-Γεωργακαράκος Παναγιώτης [4]-Βαμβακίτης Αναστάσιος [2]-Νικολούδης Ιωάννης [2] και απο ενα οι Χριστάκος Ηλίας-Χιώτης Νικόλαος-Σερεμέτης Βασίλειος και Βαμβακίτης Ιωάννης.

Η ομάδα του Κροκεατικού επαιξε με τους. Σερεμέτη Ιωάννη-Μπουτεράκος Τριαντάφυλλος-Γεωργακαράκος Παναγιώτης -Βαμβακίτης Αναστάσιος -Νικολούδης Ιωάννης – Χριστάκος Ηλίας-Χιώτης Νικόλαος-Σερεμέτης Βασίλειος – Βαμβακίτης Ιωάννης-Μάρκος Γεώργιος-Κουτουλάκος Βασίλειος.


Κροκεατικος-ΑΕΔ Σκαλας 3-2 {βιντεο]

Τα ευκολα δύσκολα εκανε η ομάδα παίδων του Κροκεατικού και τελικά κέρδισε την ομάδα της Α.Ε.Δ.Σκάλας με 3-2.Ο αγώνας εγινε στο γήπεδο των Κροκεών και ηταν για το πρωτάθλημα παίδων του Δ΄ομίλου.Δυνατός αγώνας με πολλές φάσεις και με ανετη υπεροχή κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απο την ομάδα του Κροκεατικού.Το τελικό σκόρ αδικεί την ομάδα μας που με λίγη προσοχή θα μπορούσε να ειχε ανεβάσει τον δείκτη του.

Τα τέρματα του Κροκεατικού πέτυχαν οι νεαροί Νικολούδης Ι και Ζερβούλιας [2].


Κροκεατικος-Γλυκοβρυση 2-2

Στην τελικη φάση βρίσκεται το πρωτάθλημα παίδων για την περίοδο 2012-2013. Η ομάδα παίδων του Κροκεατικού μετά και το ισόπαλο 2-2 που πέτυχε στις Κροκεές  με τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης πέρασε στην επόμενη φάση  και αγωνίζεται το Σάββατο 16-3-2013 στο Στάδιο Γυθειου με την Α.Ε.Σπάρτης.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η ομάδα του Κροκεατικού ειχε σημειώσει μεγάλη νίκη στην Γλυκόβρυση με  2-1 [με τέρματα του Μπουτεράκου Τρ] και ισοπαλία στις Κροκεές με 2-2. Τα τέρματα σημείωσαν οι Νικολούδης Ι και Χρηστάκος Ηλίας με πέναλτυ.

Ο  Κροκεατικός επαιξε με τους .Σερεμέτη Ι-Σερεμέτης Γ-Νικολούδης Ι-Χρηστάκος Η-Μπουτεράκος Τ-Φραγκιάς Ε-Χιώτης Ν-Καριοφύλλης Χ-Βαμβακίτης Ι-Βαμβακίτης Α-Κουτουλάκος Β-Γεωργακαράκος Π.


Κροκεατικος-ΑΕΠεριστεριου Φιλισιου 2-1

Με σκόρ 2-1 κέρδισε η ομάδα παίδων του Κροκεατικού την αντίστοιχη της Α.Ε Περιστερίου-Φιλισίου.Ο αγώνας ηταν στα πλάισια του πρωταθλήματος παίδων του Νομού Λακωνίας  γιατον Δ΄ομιλο και εγινε στις Κροκεές..Μετά την νίκη αυτή η ομάδα του Κροκεατικού βρίσκεται ενα βαθμό πίσω απο τον Βρονταμά και την Α.Ε.Δ.Σκάλας.Τα τέρματα για την ομάδα των Κροκεών πέτυχαν οι Νικολούδης Ι και Χριστάκος Ηλίας.



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ