Η Γ.Σ.του Συνεταιρισμού -πορισμα [5 βιντεο -πλήρες ρεπορτάζ]

H Γ.Σ του Συνεταιρισμού τελείωσε.Το τελικό πόρισμα που αναλύθηκε απο τον Ορκωτό λογιστή-ελεκτή κ Δ.Μανδηλαρά ανέδειξε σε ολη του την διάσταση το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.Η συνέχεια ειναι σε ολους  γνωστή.

Το πόρισμα βρίσκεται ηδη στα χέρια του εισαγγελέα. Η δικαιοσύνη καλείται να δώσει τις τελικές απαντήσεις και να αποδώσει ευθύνες εκει που πρέπει για αν μάθουμε και εμείς επιτέλους τι εγινε τελικά.

Η Γ.Σ οπως ειδατε στο πρώτο βίντεο και στα αλλα που ακολουθούν εγινε μεσα σε μια γεμάτη απο κόσμο αλλά και φορτισμένη αιθουσα.Οι ερωτήσεις που εγιναν ηταν πολλές και απο πολλούς. Απαντήσεις ομως πανω στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν δόθηκαν  απο κανέναν παρά την επιμονή των. Ισως , μερικοί εξ αυτών να μην θέλουν η να μην εχουν κατάλαβει το τι εχουν κάνει σε αυτο τον τόπο .

Δεχθήκαμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα καθώς και ευχές για τις γιορτές.

Το krokeai.gr γνωρίζει απο την πρώτη ημέρα του προβλήματος το ενδιαφέρον των Κροκεατών και οχι μόνο για τον τόπο τους και τα προβλήματα που εχει.Ετσι  μετά το πρώτο βίντεο παρουσιάζει αλλα τέσσερα απο την Γ.Σ.Το κάθε ενα περιέχει παρεμβάσεις-ομιλίες Κροκεατών.

Αξίζει να πούμε οτι εγιναν παρεμβάσεις και απο αλλους [μικράς διάρκειας] αλλα λόγο κακού ηχου[χωρις μικρόφωνο] δεν μπορoύσα να τα προσθέσω στα βίντεο.Ζητώ την κατανόηση των.

Στα βιντεο που ακολουθούν υπάρχουν παρεμβάσεις κατα σειρά απο τους΄..

Α΄Μερος .Ν Γορανίτη [πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμου]-Αλέκο Χαλβατζή [γιος της Μ.Αλειφεροπούλου]-Μαρκόπουλο Χρήστο και Ζαχαρούλη Παναγιώτη.

Β΄ Μέρος.Ι Θωμάκο [πρώην πρόεδρος Συνεταιρισμού]-Π.Πολολό λογιστής Συνεταιρισμού.

Γ΄ Μέρος.Ατσαβέ Γεώργιο [Κροκεάτικα νέα]-Γεροντίδη δικηγόρος Συνεταιρισμού.

Δ΄Μέρος .Αλειφεροπούλου Γεωργία-Ζαμπέλη Δημητρίου-Τζεφεράκου Ιωάννη.


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ