Εντονος προβληματισμός για το Ελλειμα του Συνεταιρισμού.[2 βιντεο πλήρες ρεπορτάζ]

Αρκετός ηταν ο κόσμος [πρώτη φορά τέτοια συμμετοχή]που εδωσε το παρών αρκετός και ο προβληματισμός που επικρατούσε σε ολη την διάρκεια της συνέλευσης που εγινε στο Π.Κ Κροκεών. Και η αιτία . Ο Συνεταιρισμός.

Οχι το πότε θα ανοίξει για να δεχθεί την νεα σοδειά αν και αυτό ηταν το θέμα συζήτησης,αλλα για το τι γίνεται με την υπόθεση του ελλείματος.

Αρχισε λοιπόν ο νέος πρόεδρος Ν.Δανάσκος να παίρνει τον λόγο και να ενημερώνει τα μέλη του και οχι μόνο για το τι εχει γίνει μέχρι σήμερα.

Αναφέρει λοιπόν .Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του ορκωτού λογιστή για την περίοδο 2004-2012 τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ενα μεγάλο ελλειμα.Ο Ηλεκτρονικός υπολογιστής συνεχίζει ο πρόεδρος δείχνει στις καρτέλες παραγωγών οτι πρέπει να εχουμε στις αποθήκες μας 230 τόννους και εμείς εχουμε μόνο 20 τόννους.

Τελειώνοντας ειπε η υπόθεση μετα το πόρισμα του ορκωτού που υπολογίζεται γύρω στις 10 Δεκέμβρη οδεύει στην δικαιοσύνη και απο εκει θα αποδοθούν ευθύνες.

Αισθηση προκάλεσε η αναφορά του προέδρου για το ποσό της μισθοδοσίας των δύο υπαλλήλων που ανέρχεται σε 56.000 ευρώ [μαζι με εισφορές] το χρόνο.

Στην συνέχεια μίλησαν αρκετά μέλη και μή [βλέπε βίντεο], και αναφέρθηκαν εκτενώς στην ολη υπόθεση.

Για το θέμα λειτουργίας για την νεα χρονιά μετα απο ψηφοφορία αποφασίστηκε να ξεκινήσει το εργοστάσιο την προσεχή Παρασκευή.

Το krokeai.gr ανταποκρινόμενο στους εκατοντάδες φίλους του προσπάθησε μέσα απο δύο βίντεο [αμοντάριστα] και παρουσιάζει ολη την γενική συνέλευση.Εγω απο την μεριά μου ζητώ την κατανόηση για προβλήματα στον ηχο και στην εικόνα αλλά η επικαιρότητα αυτή την φορά ετρεξε πιο μπροστά απο την τεχνολογία.

Για κάθε τι που αφορά το θέμα θα υπάρχει εγκυρο ρεπορτάζ  και οχι της ταβέρνας η του καφενείου.



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ