Ράγισαν και οι πέτρες – Το τελευταίο αντίο στο Γιάννη Βενιζελάκο [βιντεο]

Μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιούνη η κηδεία του Γιάννη Βενιζελάκου που έχασε τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Εφυγε  αθόρυβα ,οπως αθόρυβη ηταν ολόκληρη η ζωή σου ,αφησε ομως αναμφισβήτητα δραματικό κενό στην οικογένεια σου και σε ολους εμάς. Θα σιγήσει για πάντα ο ηχος του μπουζουκιού σου που ηταν παρών σε κάθε εκδήλωση της περιοχή σου.

Για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στα πολιτιστικά των Κροκεών.

Αγαπητέ Γιάννη ,μας αφησες μόνους εξαφνα και μας ράγισες την καρδιά. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα. Xρ.Κωνστιαντος

Στις 5.οο μμ ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Στην συνέχεια , με τους ηχους της Φιλαρμονικής του πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών [μαθητης και θερμος υποστηρικτής της ] ξεκίνησε το ταξίδι για την τελευταία του κατοικία.

Εκατοντάδες φίλοι απο ολα τα μέρη της Λακωνίας και οχι μόνο τον συνόδευσαν μεχρι εκεί.

Αξίζει να αναφερουμε οτι κατα την διάρκεια της ταφής του μουσικοί φίλοι και συνεργάτες επαιζαν με τα μπουζούκια τους και τραγουδούσαν αγαπημένα του τραγούδια.

Απο τον Κροκεάτη Αρχιμουσικό Κεκέρη Κωνσταντίνο [Φιλαρμονική Μολάων] πήραμε και δημοσιεύουμε.

Αγαπημένε μας Γιάννη

Με πόνο και συγκίνηση που μας γέμισε ο ξαφνικός και προωρος αποχωρισμός σου ,εμεις οι φίλοι σου σε αποχαιρετουμε σήμερα, καθώς φεύγεις για το μεγάλο το αιώνιο ταξίδι.

Θυμόμαστε τις ομορφες στιγμές που ζήσαμε ολα αυτά τα χρόνια.Παιδί του Λυκείου ακόμα εγινες μελος της μουσικής μας ομάδας και συνέχισες απο τοτε να υπηρετείς με πάθος και αξιοπρέπεια τον ομορφο κόσμο της μουσικής.

Σήμερα μας γεμίζει λύπη ο αποχωρισμός σου.Αφήνεις μεγάλο κενό στην παρέα αλλά και στην κοινωνία του χωριούμας.

Ευχόμαστε μεσα απο την ψυχή μας να βρείς τη θέση που σου ταιριάζει εκει ”στην γειτονιά των αγγέλων”, κοντά σε αυτούς που σε αγάπησαν και δεν βρίσκονται πλέον κοντά μας.

Εμείς οι φίλοι σου,υποσχόμαστε πως θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.Στη μνήμη σου και αντι στεφάνων θα προσφέρουμε χρηματικό ποσό στο Ιδρυμα των Μολάων.

Επίσης θα σου αφιερώσουμε την πρώτη μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στους Μολάους ,απο οπου ξεκίνησες τη μουσική σου πορεία. Καλή ανάπαυση αγαπημένε μας Φίλε.

Το krokeai.gr σαν ελάχιστο φορο τιμής και μετα απο τα εκατονταδες μηνύματα που πήρε εφτιαξε ενα μικρό βίντεο. Κάθε πρόβλημα σε αυτο λογω της μεγάλης φόρτισης που υπήρχε ειναι δεκτό.



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ