Με γεύσεις Λακωνίας πλημμύρισε το Σύνταγμα[φωτο-βιντεο]

Με επιτυχία ξεκίνησε από την Πεμπτη 16/3 η 10η Έκθεση Λακωνικών προϊόντων στο Σύνταγμα.

Κόντρα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και στην αρνητική ψυχολογία που διαμορφώνεται από την οικονομική κρίση, οι Λάκωνες παραγωγοί εκθέτουν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά του νομού καλώντας το αθηναϊκό κοινό να τα γευτεί και να γνωρίσει την άριστη κι εξαιρετική ποιότητά τους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που έχει πια καθιερωθεί σε θεσμό, θα έχουν την ευκαιρία (μέχρι τις 18/3) να γευτούν και να προμηθευτούν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, παξιμάδια, χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό, και πολλά άλλα εκλεκτά Λακωνικά προϊόντα από τα περίπτερα των εκθετών.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης έδωσαν το παρόν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα , ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, η Αικατερίνη Παπανάτσιου  υφυπουργός Οικονομικών,Σ.Αραχωβιτης βουλευτης Λακωνιας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδροι Φορέων, αιρετοί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη Λακωνία και αρκετοί επισκέπτες.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Γιορτή Ελιάς και Λαδιού, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβασιάς και το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ.


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.