Λ.Σερεμετης : ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΣΚΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …. ΤΩΝ «ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ»!

Μετά το κίνημα του «δεν πληρώνω», έχουμε και το κίνημα «δεν εμβολιάζομαι»!

Συναγερμός για έξαρση και επιπλοκές της ιλαράς λόγω άρνησης αρκετού κόσμου για εμβολιασμό, ενώ διανύουμε το «σωτήριον έτος» 2017!

Τα κρούσματα είναι τουλάχιστον 300 από τον περασμένο Μάιο έως και σήμερα, ενώ το 2016, κανένα!

Όλου του κόσμου οι επιστήμονες να πουν ότι ένα φάρμακο, ή εμβόλιο σώζει ζωές, και ένας «παντογνώστης» να βρεθεί και να πεί ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει παρενέργειες, αυτόν θα πιστέψει ο πολύς κόσμος!

Έχουμε να κάνουμε με έναν απαίδευτο κόσμο, που ασχολείται στην πλειοψηφία του με το «μάτι», με «τον ερχομό του Αντίχριστου», με την «Αποκάλυψη του Ιωάννη», που «συσπειρώνεται» στο αντιεμβολιαστικό κίνημα ,στο κίνημα των «ψεκασμένων», στων «αλλούτερων», και στο κίνημα της «βασκανίας»!

Είναι αυτό το κομμάτι του λαού που σταυροκοπιέται και λέει ότι ο Θεός στέλνοντας τις αρρώστιες, στέλνει «σημάδι» επειδή δεν πιστεύουμε και δεν νηστεύουμε!

Το κράτος οφείλει να προειδοποιεί και να προετοιμάζεται. Δικαίωμα του καθενός ενήλικα είναι να προστατεύει ή να μη προστατεύει τη ζωή του. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού του, ενός ανήλικου, που είναι προστατευόμενο μέλος της οικογένειας.

Ίσως το τελευταίο κίνητρο που έχει να δώσει η πολιτεία, είναι να δίνει λεφτά σε όποιον κάνει το εμβόλιο, και να δούμε τότε αν ισχύουν ακόμα οι επιφυλάξεις τους για παρενέργειες!

Εν τω μεταξύ, δεν έχει ανακαλυφτεί και το εμβόλιο κατά της …. βλακείας, έτσι για να βλέπαμε από περιέργεια αν στις οδηγίες έγραφε τίποτα για …. «παρενέργειες»!


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.