Λ.Σερεμετης : Κανονικά την 28η Οκτωβρίου,η γιορτή είναι διπλή! …..

Κανονικά την 28η Οκτωβρίου,η γιορτή είναι διπλή!

Γιορτάζουμε πρώτον την επέτειο του ΟΧΙ, και δεύτερον δοξάζουμε και ευχαριστούμε την «κυβέρνηση του ΟΧΙ», την κυβέρνηση που έχει την ευχαρίστηση να μας επιτρέπει να ζούμε ακόμα! Εξάλλου ο σοφός λαός λέει: «Η κότα πίνει νερό, αλλά κοιτάει και το Θεό»!

Οι Συριζαίοι λένε ότι οι αγρότες πρέπει να ευγνωμονούμε την κυβέρνηση, γιατί τα βιβλιάριά μας γεμίσανε λεφτά τούτες τις μέρες από τις επιδοτήσεις! Όχι πως δώσανε κάτι καινούργιο δηλαδή, αυτά που δικαιούμαστε πήραμε, αλλά ότι τα πήραμε γρήγορα «κατόπιν ενεργειών» τους!

Τώρα το ότι είναι κουτσουρεμένες όσοι τις πήραμε, τι σημασία έχει!

Βέβαια οι άνθρωποι δεν κόβουνε κεφάλια, ευρώ μας κόβουνε όπως στους μισθούς και στις συντάξεις!

Εκτός όμως από εμάς τους τυχερούς, υπάρχουν αρκετοί άλλοι συνάδελφοι αγρότες που παραπονούνται ότι δεν έχουν πάρει επιδοτήσεις από βιολογικές καλλιέργειες εδώ και τρία χρόνια!

Δεν πειράζει τους λένε, αρκεί να έχετε να λαβαίνετε, και η ζωή κυλάει με παραμύθια!

Στις παρέες που σμίγουμε, άλλοι βρίζουν, και άλλοι «βράζουν και καπνό δε βγάζουν»!

Κατάρες και «ευχές» έχουμε ακούσει διάφορες, και πρωτότυπες! Το πιο ήπιο που ακούγεται είναι το να πάνε «στα τσακίδια»! Τώρα αν υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι να είναι καλά η κυβέρνηση, και «τα ευρώ που μας κόβει, ο Θεός να της τα δίνει σε χρόνια», τι να κάνουμε! Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ούτε εμείς, αλλά ούτε η ίδια η επιστήμη!


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.