Καρε-Καρε η αποστολη του Δ.Ευρωτα [Φιλαρμονικη Κροκεων] στην Γερμανια σε[ φωτο και βιντεο]


Ολοκληρωθηκε σημερα αργα το απογευμα η παρουσια του Δ.Ευρωτα [Φιλαρμονικη Κροκεων] στις εκδηλωσεις που εγιναν στα πλαισια προγραμματος ”Συνομιλιες για την εμβαθυνση της διαδημοτικης συνεργασιας και ενεργη συμμετοχη στον εορτασμο της παλαιας πολης” στο Δήμο Χαλντενσελέμπεν της Γερμανίας.

Το μεσημερι εγινε παρέλαση με την συμμετοχή των νέων της Φιλαρμονικής του Δήμου Ευρώτα στα πλαισια του εορτασμού της παλαιάς πόλης.

Το απογευμα για μια ακομη φορα η παρουσία της Φιλαρμονικής Κροκεων έκλεψε τις εντυπώσεις,λαμπρύνοντας με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν , το Σάββατο και την Κυριακή.

Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία με όμορφες και καλές στιγμές ,τα παιδιά άντεξαν στην υπερβολική ζέστη και έγιναν οι πρεσβευτές της χώρας μας αλλά και του Δήμου στην Γερμανία , η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δυνατή η φιλαρμονικη Κροκεων επάξια δικαίωσε την φήμη της και ανέδειξε την ιστορία της αύριο θα συνεχίσει να δίνει μαθήματα πολιτισμού και επάξια να ηγηθεί στον πολιτισμο σε όλο τον Δήμο .

Η Φιλαρμονική Κροκεων με πλήρη σύνθεση μουσικών στη δύναμή της υπό την άψογη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Μαρινου καριοφυλλη , εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που είχαν σπεύσει να τιμήσουν με τη παρουσία τους τις εορτές.

Η Φιλαρμονική το Σάββατο το βράδυ καθώς και τη Κυριακή, απέδωσε μουσικά κομμάτια γνωστων συνθετων καθως και δημοτικα τραγουδια.


Επίσκεψη σε ένα από τα 19 χρηματοδοτουμενα ευρωπαικα σχολεία της Γερμανίας που φιλοξενεί 186 παιδιά εδώ στον Δήμο του haldensleben. ….. το περίεργο …. που μάλλον δεν αποτελεί λόγους ερωτημάτων είναι ότι χρηματοδότηθηκε από τα λεγόμενα υπόλοιπα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ….. άραγε υπόλοιπα οι Έλληνες Ευρωβουλευτες βρίσκουν και αν ναι με ποιον άραγε τρόπο το επικοινωνούν ? ……. τελος πάντων όχι άλλες αντιπαραθεσεις αυτό το ΣΚ χαίρομαι γιατί σήμερα είδα και άκουσα παρέα με την νεολαία του Δήμου μας και δεν ξέρω να πω πόσο μα πόσο χαρά σου δίνει η παρουσία και ο προβλημάτισμο των νέων μας ….. μάλλον στην Ευρώπη αν θέλουμε αποτελέσματα μόνο οι νέοι θα     πρέπει να βγαίνουν έξω ……

Τελος για την παρουσια τους στην Γερμανια ευσημα ανηκουν στον Δημαρχο Ευρωτα Γ.Γρυπιωτη το Δ.Νικολουδη [Δ.Σ] και ακομη περισσότερα ανήκουν σαφώς στους μουσικούς της Φιλαρμονικής Κροκεων, που με αυταπάρνηση και κόπο εργάστηκαν πυρετωδώς και πάλι για την εξαιρετική απόδοση και εμφάνιση της Φιλαρμονικής, που ως ένα σημαντικό πολιτιστικό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής μας, συμβάλλει διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.


Μια ακομη προσφορα του krokeai.gr απεναντι στην ευθυνη που εχει στους εκατονταδες φιλους της.Μετα τα συνεχη ρεπορταζ απο την αποστολη του Δ.Ευρωτα με την φιλαρμονικη Κροκεων στην Γερμανια ερχεται με την βοηθεια του Φιλου Γ.Κατσετου και η παρουσιαση αποσπασματων απο την εκει παραμονη της αποστολης.Ευχαριστω και δημοσια και τον Γιαννη και εσας για την ευρεια αποδοχη σας.

Πλουσιο φωτογραφικο υλικο ΕΔΩ



 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.