Η 3η γιορτη Σ.Καζαντζιδη στη Σπαρτη [φωτο]


Την 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη διοργανωσε ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη χθες Τεταρτη στο Κέντρο «ΑΛΑΜΠΡΑ» στο Συκαράκι Σπάρτης.

Η γιορτή αυτή έχει καθιερωθεί, από την ίδρυση του Συλλόγου, ως σημείο αναφοράς στη μνήμη του λαϊκού μας βάρδου, καθώς στις 26 Νοεμβρίου, του Αγίου Στυλιανού, ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης γιόρταζε την ονομαστική του εορτή με ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι στο οποίο συμμετείχαν οι συγγενείς και οι φίλοι του.Η γιορτή ειχε πλούσιο κι εκλεκτό μενού, άφθονο κρασί κοκκινέλι και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που επιμελήθηκε και παρουσιασε η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου και οι ερμηνευτές της.

Την ορχήστρα επαιξαν: Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι, Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στάτος Χατζηαναστασίου-κιθάρα, Κώστας Φραγκής-μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά. Τραγουδησαν: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Αθηνά Κοκκόλη.

Στην 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη παρεστη ως τιμώμενο πρόσωπο η κυρία Βάσω Καζαντζίδη, η οποία είναι Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.

Την εκδηλωση χαιρετισε ο προεδρος «Φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη» Ν. Λακωνίας Θ Τσαγκαρουλης και ο Δημαρχος Σπαρτης κ Β. Βαλιωτης.


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ