Επιτυχημένη η 4η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη-βιντεο]

 


Χθες το βράδυ, 5 Νοεμβριου 2016 , στην κατάμεστη αίθουσα του LEONIDAS PALACE  από μέλη και  φίλους του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, εγινε η 4η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη.

Παρούσα ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου κι επίσημη προσκεκλημένη η αξιαγάπητη κυρία Βάσω Καζαντζίδη, που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς με το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και γι’ αυτό στηρίζει κάθε εκδήλωσή του για την διάσωση και προβολή του έργου του τραγουδιστή της Ρωμιοσύνης.

Την εκδήλωση τίμησε, επίσης, με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης .

Σύντομο χαιρετισμό ειχαμε απο τον Πρόεδρο του Συλλογου κ. Θεόδωρο Τσαγκαρούλη και τη συζυγο του Σ.Καζαντζιδη Βασω.

Η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελουσαν οι: Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι, Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στράτος Χατζηαναστασίου-κιθάρα, Κώστας Φραγκής-μπάσο, Νίκος Σταματάκος-ντραμς και οι  τραγουδιστές Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη και Αθηνά Κοκκόλη, είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη .

Συμμετέχει ο  μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΕΛΗΣ, που  τραγουδήσε, για πρώτη φορά στη Λακωνία και τη Σπάρτη, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αξέχαστου λαϊκού βάρδου.\r\n\r\nΣυγχαρητήρια στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΣΤ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ που οργάνωσε την εκδήλωση και ιδιαίτερα στην ψυχή του Συλλόγου, τον πρόεδρό του , Θεοδ. Τσαγκαρούλη.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ