Γερακι :Αφιερωμα στον Λοΐζο 34χρόνια μετά κι ακόμη “όλα τον θυμίζουν” !!! [φωτο-βιντεο hd]]


Όσοι τον γνώρισαν ήταν σαν να τους σφράγισε με μία αόρατη σφραγίδα. Οι υπόλοιποι μάθαμε απλώς τα τραγούδια του. Αλλά κι αυτά έχουν κάτι ανεξίτηλο. Απομεινάρια μίας εποχής που ο στίχος και η μελωδία δεν αρκούνταν στο εύπεπτο και το εφήμερο. 34 χρόνια λείπει. Κι όμως … όλα τον θυμίζουν.

Ίσως να φταίνε και οι συγκυρίες γιατί ο Μάνος Λοΐζος δεν είχε μόνο το χάρισμα να δημιουργεί εξαιρετικές μελωδίες. Στάθηκε επίσης τυχερός που η πορεία του συνέπεσε με τη πορεία μεγάλων ερμηνευτών όπως του Γιώργου Νταλάρα, της Χαρούλας Αλεξίου, του Γιάννη Καλατζή, της Δήμητρας Γαλάνη, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και άλλων που με τη φωνή τους ανέδειξαν την ομορφιά των τραγουδιών του.

Συναυλία – αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο εγινε με επιτυχια χθες 28-7-2016 στο Γεράκι Λακωνίας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2016» της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία»

Η συναυλία εντάσσεται στον εορτασμό των εκδηλώσεων «Γιορτή Του Μετανάστη-Κάστρεια 2016» που λαμβάνουν χώρα ετησίως στο Γεράκι στα τέλη Ιουλίου

Οι φωνες του Σπυρου Κουτσοβασιλη-Ειρηνης Χριστοφιλακης και Παναγιωτη Μπασουρακου  για άλλη μία φορά συνάρπασαν.

Εντυπωσιακοί από κάθε άποψη και οι μουσικοί , βιρτουόζοι, με πολύχρονη πείρα, που πραγματικά έπαιξαν μαγικά.Γιωργος Κουτουλας -Δημος Καραμιχας-Μπαμπης Γουλας-Γιωργος Ζητσος-Νικος Σταματακος.


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.