Οριστικό κλείσιμο για το Αστυνομικο Τμήμα Kροκεων

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ξεκινούν από την Δευτερα  12 Ιουνίου , οι διαδικασίες οριστικής κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Κροκεων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Τρίπολη, 11 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι από αύριο (12.6.2017) ξεκινάει η εφαρμογή της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας.

Οι μεταβολές που επέρχονται στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, στο πλαίσιο της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι οι παρακάτω:

  • Το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

  • Το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

  • Ιδρύεται Αστυνομικός Σταθμός Ελαφονήσου.

  • Το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης και ο Σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Σπάρτης καταργούνται και συγχωνεύονται, ως προς τις αρμοδιότητες τους, με το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης, το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

  • Τα Αστυνομικά Τμήματα Κροκεών και Βλαχιώτη, καθώς και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερακίου καταργούνται και συγχωνεύονται, ως προς τις αρμοδιότητες τους, με το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Οι λοιπές υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, παραμένουν ως έχουν.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.