Κινητικότητα στο ζήτημα του Κτηματολογίου Λαγίου

krokeai.gr
krokeai.gr Οκτώβριος 4, 2017 08:33

πηγη :  Notospress.gr 

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου των Λαγιωτών Απόστολου Γεροντίδη, που δημοσίευσε το Notospress.gr  την προηγούμενη εβδομάδα, το ζήτημα εμφάνισε ξαφνική, ασυνήθιστη και ευχάριστη κινητικότητα,  και μάλιστα στο πιο υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός βουλευτής του νομού κ. Σταύρος Αραχωβίτης πήρε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου – συντονιστή του κυβερνητικού έργου – κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη, διοργάνωσαν στη μεγάλη αίθουσα συσκέψεων του Μεγάρου Μαξίμου σύσκεψη στην οποία, υπό την προεδρία του κ. Υπουργού, έλαβαν μέρος  εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Εκτός από τον Υπουργό και τον κ. Στ. Αραχωβίτη έλαβαν μέρος: – από την Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης η κ. Λία Ντελάκη, νομική σύμβουλος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Ιωάννη Δραγασάκη. – Ο διευθυντής του γραφείου Υπουργού Ηλίας Γεωργαντάς,  καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης. –  από το ΥΠΕΝ η κ. Αικατερίνη Ιωάννου, νομική σύμβουλος του Υπουργού κ. Γεωργίου Σταθάκη. – από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας η Γενική Γραμματέας κ. Πέτη Πέρκα με τη νομική σύμβουλο της κ. Υπουργού. – από το Υπουργείο Οικονομικών,  στο τμήμα των αρμοδιοτήτων που ασκούνται από την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου,  ο νομικός σύμβουλος κ. Πανάγος, πάρεδρος του Ν.Σ,Κ.,  παρ’ Αρείω Πάγω. – από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι κ. Αγγελής, σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, ο Διευθυντής κ. Νίνος καθώς και ο προϊστάμενος του Τμήματος Δημόσιας Περιουσίας κ. Ευάγγελος Μουτουσίδης. – Η κ. Αναστασία Σαπουνά, οικονομολόγος, από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του Σύριζα. – Η διευθύνουσα  σύμβουλος της ΕΚΧΑ Α.Ε. κ. Χριστίνα  Κλωνάρη και η προϊσταμένη της νομικής υπηρεσίας κ. Ρένα Κουκούτση. –  ο κ. Εμμανουήλ Κορδονούρης, διευθύνων  της αναδόχου εταιρείας “ΓΕΩΔΙΑΣΤΑΣΗ Ε.Ε.” που έκανε την κτηματογράφηση. – ο κ. Σαράντος Γάββαρης, προϊστάμενος του Κτηματολογικού Γραφείου Κροκεών. – οι εκπρόσωποι των κατοίκων του Λαγίου Λεωνίδας Πολυμενάκος, Παναγής Τσόμπος και Γεώργιος  Αϊβαλιώτης και, – ο πληρεξούσιος δικηγόρος των Λαγιωτών κ. Απόστολος Γεροντίδης.

Η σύσκεψη διάρκεσε τρεις και πλέον ώρες και κατέληξε στο σχηματισμό τριών σχεδίων λύσης τα οποία θα τύχουν νομοτεχνικής επεξεργασίας και το αργότερο σε δεκαπέντε ημέρες θα γίνει επιλογή του πλέον ευεργετικού για τους κατοίκους.

Αναμένουμε λοιπόν περαιτέρω εξελίξεις ελπίζοντας πως θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

krokeai.gr
krokeai.gr Οκτώβριος 4, 2017 08:33

krokeai.gr
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

φωτο γκαλερι

Αρχείο

Τα τελευταια βιντεο του krokeai.gr

+28
°
C
H: +28°
L: +24°
Κροκεαί
Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος
Πρόγνωση 7 ημερών
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ
+30° +28° +28° +25° +27° +28°
+22° +21° +21° +20° +20° +21°