ΒΑΤΙΚΑ : Ενημερωση για τις θαλάσσιες χελώνες, τη βιολογία τους και τις δράσεις του ΑΡΧΕΛΩΝ .

krokeai.gr
By krokeai.gr Μάρτιος 19, 2017 12:34

Έπειτα από την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της δράσης του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε σε μια διάρκεια 135 ημερών το καλοκαίρι του 2016, ο ΑΡΧΕΛΩΝ διασπιστώνοντας τη σημασία του τόπου στην ωοτοκία της θαλάσσιας χελώνας Caretta Caretta, μας επισκέφθηκε με τα στελέχη του Πολύμνια Νεστορίδου (Υπέυθυνη Προγράμματος Πελοποννήσου) και Παναγιώτα Θεοδώρου (Συντονίστρια Θεμάτων προστασίας και διατήρησης περιβάλλοντος), κατά το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου.

Έγινε επίσκεψη στις παραλίες ωοτοκίας, ενώ το βράδυ της Τετάρτης οι κ. Πολύμνια Νεστορίδου και Παναγιώτα Θεοδώρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, μας μίλησαν περισσότερο για τις θαλάσσιες χελώνες, τη βιολογία τους και τις δράσεις του ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία της, προβάλλοντας οπτικό υλικό.

Η συνάντηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και επακολούθησε συζήτηση κατά την οποία διατυπώθηκαν πλήθος ερωτημάτων.

Η δράση της ΤΟΥΛΙΠΑΣ και η συνεργασία της με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Λιμεναρχείο και τον ΑΡΧΕΛΩΝ κρίθηκε εξαιρετικά επιτυχής για να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Έτσι αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για την φετεινή χρονιά που θα πρέπει να μας βρεί δυνατούς, με περισσότερους εθελοντές και καλύτερα οργανωμένους.

πηγη : Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή

krokeai.gr
By krokeai.gr Μάρτιος 19, 2017 12:34

Το τελευταιο βιντεο του krokeai.gr

Δειτε ΟΛΑ τα βιντεο του krokeai.gr

 
krokeai.gr
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

φωτο γκαλερι