Γκολ και θέαμα στον αγώνα Νέων-Παλαιμάχων του Κροκεατικού [φωτο-βιντεο]

Τις ποδοσφαιρικές τους… αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα χρονιά οι παλαίμαχοι και οι νέοι ποδοσφαιριστές του ενδοξου Κροκεατικού. . Παιχνίδι  που μπορεί μεν να υστερεί  σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξυπνά  όμως μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του Κροκεάτικου ποδοσφαίρου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Κροκεών και η παρουσία των φιλάθλων ητταν μεγάλη.

Το πάθος και η αγωνιστικότητα περίσσευαν, ειδικά από την ομάδα των παλαιμάχων, οι οποίοι παρά τα παραπάνω χρονάκια και τα επιπλέον κιλά που έχουν προστεθεί, χάρηκαν, και απόλαυσαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειά του.

Για μια ακόμη φορά ο ικανότατος και πολυνίκης προπονητής Σπύρος Καραχάλιος καθοδήγησε ¨μαεστρικά¨ από τον πάγκο, τα πουλέν του, που εφάρμοσαν επακριβώς τις οδηγίες του!

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα διασκέδασαν και χειροκρότησαν τις περίτεχνες ενέργειες των άσσων του παρελθόντος, όπως του Ζώη του Μανωλάκου, του Μήτσου Χρηστάκου, του Παναγιώτη Χρηστάκου [Αστραπόγγιανος],του Ομηρου Χρηστάκου ,του Νικου Χρηστάκου τις σωτήριες επεμβάσεις του Δ.Παπαστεργίου , τις αμυντικές ικανότητες του  Π. Γιαννόπουλου, του Σμπυράκου Βασίλη, του Π.Χιώτη, του Β.Πολίτη, το μεστό παιχνίδι στο κέντρο από τους  Δ.Παντελεάκη,  Ν.Χριστοφιλλάκης, τις επελάσεις του Τζίμη Γεωργίτσου [στελάρα], του Λεωνίδα Καράντζαλη, του Χριστάκου Γ, του Κοκκόλη Γ, του Γεωργούλη Α, του Γ Κοντογιάννη, του Γ.Νικολούδη  και του ¨ακούραστου¨ Μανώλη Πλατάνα  (Πρόεδρο του Κροκεατικού)!

Το αποτέλεσμα ηταν 6-4 υπέρ των νέων αν και για ολους ηταν σε δεύτερη μοίρα.

Ο διαιτητής της συνάντησης Θοδωρής Πλατάνας, κατάφερε να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι και ήταν ακριβοδίκαιος στα σφυρίγματά του, αφού δεν ¨έπαιξε¨ έδρα!

Μετά το τέλος του αγώνα εγινε η απονομή των δώρων [Φανέλα-καπέλο-μετάλιο] στους παλαίμαχους απο τον Μ.Πλατάνα πρόεδρο του Α.Ο.Κ και στην συνέχεια προσφέρθηκαν γλυκίσματα και ποτά.

Αξίζει να δώσουμε συγχαρτήρια και στους παίκτες της ομάδας του Κροκεατικού και ολοι μαζί με την εναρξη του νέου πρωταθλήματος να ανεβάσουν την ομάδα εκει που πρέπει.

Αξίζουν τέλος  συγχαρητήρια στη διοίκηση του Α.Ο.Κροκεών που υλοποίησε αυτή την όμορφη ποδοσφαιρική συνάντηση με πάντα την ευγενική χορηγία του krokeai.gr .της ταβέρνας ”πλατσάρα” και της ταβέρνας ”πλατεία” .

Ας ευχηθούμε ο αγώνας αυτός να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και γιατί όχι να αποτελέσει την απαρχή ενός θεσμού για την ομάδα του ιστορικού ΑΟΚροκεών και για την ευρύτερη περιοχή.

Πλουσιο φωτογραφικο υλικο ΕΔΩ

<?center>


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ