Ξεκίνησε και ο Συνεταιρισμός Κροκεών-Τι εγινε στην Γ.Σ

Ξεκίνησε και για τον Συνεταιρισμο Κροκεών η νεα Ελαιοκομική περίοδο 2014-2015.

Μια Κυριακή πριν και στην αιθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κροκεών εγινε οπως καθε χρόνο  η γενική συνέλευση των μελών του.

Θέματα προς συζήτηση ηταν.

Εναρξη ελαιοκομικής περιόδου 2014-2015 2]Γενική ενημέρωση 3]Απολογισμός ελαιοκομικής περιόδου 2013-2014 και 4]Νομικές εξελίξεις στις υποθέσεις του Α.Σ.Κροκεών.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή προεδρείου μετα απο πρόταση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

Ομόφωνα η Γ.Σ επέλεξε ως πρόεδρο τον συνέταιρο Αριστοτέλη Δημητρακόπουλο και ως γραμματέα τον συνέταιρο Αποστόλη Κοντογιάννη.

Ο πρόεδρος Νικόλαος Δανάσκος ενημέρωσε τη Γ.Σ για ολα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Συνεταιρισμό.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο λογιστής Αντώνης Παυλάκος  που αναφέρθηκε στον λογιστικό απολογισμό της ελαιοκομικής περιόδου 2013-2014.

Τονίστηκε ιδιαίτερα οτι εγινε προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλά οι δαπάνες του Συνεταιρισμού  σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα ειπε οτι υπάρχει οφειλή του Συνεταιρισμού προς την εφορία υψους 56.000 ευρώ απο προηγούμενες διαχειριστικές περιόδου και συγκεκριμένα αρχική οφειλή 20000 ευρώ και προσαυξήσεις 36000 ευρώ.

Στην συνέχεια η δικηγόρος  Μάχη Δημητροπούλου ενημέρωσε την Γ.Σ για τις νομικές εξελίξεις λέγοντας οτι η μεν ποινική υπόθεση εχει διαβιβαστεί σε ανακριτή ,ενω η αστική υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί τον μήνα Φεβρουάριο.

Τέλος το εποπτικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού διάβασε την εκθεση του για τις δραστηριότητες του για τα ετη 2012-2013.



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ